class="">„Seara Semnăturilor Celebre“, cu Vlad Ivanov

„Seara Semnăturilor Celebre“, cu Vlad Ivanov

Vlad Ivanov a fost invitat în Pasajul FNT de la Metrou Universitate, la „Seara Semnăturilor Celebre“, activitate organizată cu ocazia Festivalului Național de Teatru.

31 octombrie 2014,  Comunicate de Presă

Vlad Ivanov a fost invitat În Pasajul FNT de la Metrou Universitate, la „Seara Semnăturilor Celebre“, activitate organizată cu ocazia Festivalului Național de Teatru.

un articol de Judy Florescu

Nu vrea să fie numit maestru, spunând modest că este doar un actor. Vlad Ivanov le-a mulțumit oamenilor care și-au rupt din timpul lor pentru a fi prezenți În Pasajul Universității alături de el.

Actorul a vorbit despre Începutul colaborării sale cu regizorul Andrei Șerban, despre bucuria reluării spectacolului Ivanov, după o pauză de aproape un an și despre noul său spectacol Omul cel bun din Seciuan, tot În regia lui Andrei Şerban.

„Mă bucur că este o toamnă foarte frumoasă cu multe evenimente culturale, iar pentru asta, bucureștenii ar trebui să fie mândri”, a spus Vlad Ivanov.

În ceea ce priveşte interesul bucureștenilor față de festivaluri, actorul a spus că la Les Films de Cannes a Bucarest, lumea a fost absolut dornică să vadă proiecțiile. „Sunt sigur că acest lucru se Întâmplă și la spectacolele de teatru aduse de UNITER În Festivalul Național de Teatru 2014, Într-o selecție minunată făcută de Marina Constantinescu.”

Click pe acest link pentru a vedea o GALERIE FOTO de la acest eveniment

În Festivalul Național de Teatru, Vlad Ivanov poate fi văzut În spectacolul Ivanov de A. P. Cehov În regia lui Andrei Șerban, spectacol ce va avea loc În data de 1 noiembrie, la ora 18.30 la Sala „Toma Caragiu“ a Teatrului Bulandra. Următoarea reprezentație a spectacolului Ivanov va fi pe 4 noiembrie.

„Ivanov e un spectacol care m-a adus aproape de Andrei Șerban. Noi ne știam de foarte multă vreme dar nu am avut ocazia să lucrăm Împreună. În 2008 ne-am Întâlnit la Festivalul de film de la New York, un eveniment gândit și făcut cu suflet de Corina Șuteu. După proiecția filmului „4,3,2“, Andrei Șerban m-a Întrebat când am vrea să lucrăm Împreună și i-am spus că acum„, a povestit zâmbind, actorul.

În ultima seară a semnăturilor celebre, vineri, 31 octombrie, de la ora 17.00, Claudiu Bleonţ va veni În Pasajul FNT, pentru a sta de vorbă cu spectatorii.

Foto: Adi Bulboacă