class="">Festivalul Naţional de Teatru. Comunicat amânare spectacole

Festivalul Naţional de Teatru. Comunicat amânare spectacole

Având în vedere tragedia produsă în data de 30 octombrie 2015 în Bucureşti, precum şi instituirea de către Guvernul României a doliului naţional în întreaga ţară în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2015, organizatorii Festivalului Naţional de Teatru, solidari cu victimele accidentului şi familiile acestora, au decis amânarea a patru spectacole programate în ultimele zile de Festival:

31 octombrie 2015,  Articole

Având În vedere tragedia produsă În data de 30 octombrie 2015 În Bucureşti, precum şi instituirea de către Guvernul României a doliului naţional În Întreaga ţară În perioada 31 octombrie / 2 noiembrie 2015, organizatorii Festivalului Naţional de Teatru, solidari cu victimele accidentului şi familiile acestora, au decis amânarea a patru spectacole programate În ultimele zile de Festival: 

„Cerere În căsătorie” / o producţie a Teatrului „Fani Tardini” din Galaţi, programată la Teatrul Odeon, Sala Majestic, În zilele de 31 octombrie, ora 21.00 şi 1 noiembrie, ora 18.00.

Spectacolul va fi reprogramat În reprezentaţie unică marţi, 3 noiembrie 2015 de la orele 20.00. (*) 

„The History Boys. Poveşti cu parfum de liceu” / o producţie a Teatrului Excelsior, programat la sediul acestui teatru, astăzi, 31 octombrie, de la ora 18.00.

Spectacolul va fi reprogramat În data de 13 decembrie 2015, la ora 18.00. (*) 

„Steaua fără nume” / o producţie a Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, programat la sediul acestui centru, În zilele de 31 octombrie, ora 19.00 şi 1 noiembrie, ora 19.00.

Spectacolul va fi reprogramat În datele de 9, respectiv 16 noiembrie 2015, de la ora 19.00. (*) 

„Coada” / o producţie a Teatrului Bulandra, programat la sediul acestui teatru, la Sala Studio Space, În zilele de 31 octombrie, ora 18.00 şi 1 noiembrie, ora 18.00.

Datele de reprogramare a acestui spectacol vor fi anunţate ulterior (*)

Întreaga echipă a Festivalului Naţional de Teatru Îşi exprimă profunda compasiune faţă de familiile Îndoliate şi prietenii celor dispăruţi, precum şi faţă de cei care acum se află Într-o mare suferinţă şi se luptă pentru viaţă. 

(*) Spectatorii care nu pot sau nu vor să beneficieze de biletele deja achiziţionate şi de reprogramarea acestor reprezentaţii, vor putea să-şi recupereze contravaloarea acestora, astfel:

– cei care au cumpărat bilete de la teatre, Îşi pot primi banii Înapoi de la casele de bilete ale teatrelor respective;

– cei care au cumpărat bilete online de pe platforma www.mystage.ro sunt rugaţi să trimită un email cu solicitarea returnării banilor şi cu dovada de plată, pentru a putea fi identificaţi În sistem şi a-şi recupera investiţia.

Relaţii presă FNT

31 octombrie 2015