class="">Regizorul care a montat „Corteo” la Cirque du Soleil vine pentru prima dată în România

Regizorul care a montat „Corteo” la Cirque du Soleil vine pentru prima dată în România

În 2005, Daniele Finzi Pasca concepe şi regizează renumitul Corteo la Cirque du Soleil, spectacol care a fost văzut până azi de peste trei milioane de spectatori. Acum, el aduce în FNT „Donka“, pe 29 şi 30 octombrie, de la ora 20.30, la sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti.

19 octombrie 2014,  Articole

În 2005, Daniele Finzi Pasca concepe şi regizează renumitul Corteo la Cirque du Soleil, spectacol care a fost văzut până azi de peste trei milioane de spectatori.

Un an mai târziu imaginează şi pune În operă a XX-a ceremonie de Închidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, producţie pentru care a fost distins cu Swiss Award in the Show Bussiness 2006.

Finzi Pasca

În 2014 Daniele Finzi Pasca a fost solicitat să creeze ceremonia de Închidere a Jocurilor Olimpice de la Soci.

Anul acesta, pentru prima oară În România, este invitată În Festivalul Naţional de Teatru, Compania Finzi Pasca din Elveţia cu spectacolul „Donka / O scrisoare către Cehov” În regia lui Daniele Finzi Pasca – eveniment vizual, un spectacol de dans, acrobaţii, jonglerii şi echilibre fragile extrem de ofertant.

Singurele reprezentații cu spectacolul Donka au loc În zilele de 29 şi 30 octombrie, de la orele 20:30, la sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti.

O Întânire care nu trebuie ratată!

Nu pierdeți această unică ocazie de a vă Întâlni cu regizorul Daniele Finzi Pasca și spectacolul său „Donka / O scrisoare către Cehov”, considerat de către săptămânalul britanic The Stage „The Best Performance” şi „The Greatest Moment of the Year 2012”.