class="">SLIGHTLY OFF STAGE/ DEZACORDURI ÎN AFARA SCENEI

[lxa_breadcrumbs]

SLIGHTLY OFF STAGE/ DEZACORDURI ÎN AFARA SCENEI

23 octombrie | 21:00 – ARCUB

24 octombrie | 21:00 – ARCUB

[featured_img]

[gallery_stuff]

Pe o scenă aproape goală, doi dansatori interpretează două teme contradictori. Printr-o serie de confruntări amuzante şi emoţionante, cu o doză de absurd, ei se contrazic, se coordonează şi negociază, fiecare adaptându-se la o lume în dezordine.

CUMPĂRĂ BILETE

[same_day_events_link]

Coregrafia şi conceptul : Ana Maria Lucaciu, Nathan Griswold
Sunetul, text şi muzica originală : Ana Maria Lucaciu, Nathan Griswold, T.M. Rives

Dramaturgie : Sam Ross

Muzică din: Verdi, Bellini, Wagner, Alarm Will Sound, Handel

Lumini : Ben Rawson

Costumele : Tamara Cobus

Durata: 55 min (fără pauză)

Spectacol de dans de Ana Maria Lucaciu & Nathan Griswold

Spectacol de dans

Dezarcordurile lor sunt în centrul atenţiei, la fel ca şi hotărârile lor. Ambii interpreţi sunt sinceri şi bine intenţionaţi, dar arena pe care trebuie să găsească un teritoriu comun este în neregulă. Efortul le este recunoscut. Succesul şi eşecul sunt de asemenea explorate. E perfect de imperfect.

Cu o coloană sonoră ce combină opera, muzica originală şi comentariul, spectacolul expune elemente subtile, uneori ridicole ale laturii noastre mai simple, mai umane, atât ca interpreţi, cât şi ca fiinţe umane.

La prima colaborare artistică, Ana Maria şi Nathan oferă o experienţă de dans neobişnuită, cu influenţe puternice în tradiţiile teatrului absurdului, spectacolele clovnilor şi un vocabular al dansului contemporan bogat şi elaborat.

Slightly Off Stage a fost realizat cu sprijinul Metro Parks Centennial Arts Center, Nashville, Kaatsbaan International Dance Center, Tivoli Ny şi Fly On A Wall, Atlanta.