Știri

Noua direcție artistică a FNT 2020

Stiri|

Cea de-a 30-a ediție a Festivalului Național de Teatru se va desfășura în București în perioada 22 – 29 noiembrie 2020. Pentru ediția din acest an a FNT, direcția artistică și selecția spectacolelor va fi asigurată de criticii de teatru Ludmila Patlanjoglu, Maria Zărnescu și Călin Ciobotari.

O întâlnire cu regizorul Silviu Purcărete

Stiri|

În ultima zi a Festivalului Național de Teatru din acest an, duminică, 27 octombrie, a avut loc la ARCUB – Hanul Gabroveni (HUB FNT) conferința „Dialoguri despre libertate cu Silviu Purcărete”.

Festivalul Național de Teatru – sfârșit de ediție

Stiri|

S-a încheiat încă o ediție a Festivalului Național de Teatru: a 29-a. În cele zece zile de festival au fost oferite publicului 101 evenimente care s-au bucurat de participarea a peste 3000 de invitați direcți: artiști, tehnicieni, critici de teatru, directori de festivaluri și instituții teatrale, jurnaliști, oameni de cultură, voluntari sau invitați speciali din străinătate. Peste 25 000 de spectatori au umplut sălile celor aproape 50 de spații teatrale și expoziționale, iar întâlnirile speciale propuse s-au bucurat de un mare interes, fie ele conferințe, dezbateri, expoziţii, proiecţii speciale de film, evenimente editoriale, ateliere, sau animatele întâlniri între artiști de la Clubul Festivalului.