class="">ANDREA GAVRILIU: “Pam Param ne va demonstra artistic că vocea umană este capabilă de lucruri extraordinare.” (Daily Magazine)

ANDREA GAVRILIU: “Pam Param ne va demonstra artistic că vocea umană este capabilă de lucruri extraordinare.” (Daily Magazine)

Andrea Gavriliu este, la ora actuală, unul dintre cei mai apreciați coregrafi conceptuali din România. Și cea care demonstrează că femeile sunt realmente o forță creativă dacă își propun să transmită mesaje reale și puternice, într-un mix de arte, despre societatea în care trăim.

10 noiembrie 2021  FNT în Presă

Pam param” , spectacolul pe care îl vom viziona anul acesta în cadrul FNT 2021 online este o antologie de percuții vocale umane. Dincolo de unicitatea și virtuozitatea fiecăreia, aceste glasuri aduc cu sine și o anumită cultură. Spectacolul se bazează pe un limbaj corporal aflat în conexiune cu această instalație ritmică. Fie că este vorba despre un duet pe „Konnakol” (arta indiană de a crea percuție prin repetarea ritmică a unor silabe) sau de un ansamblu care se sincronizează cu o voce halucinantă de licitator american, corpurile devin imaginea palpabilă a sunetului în spațiu.

Citiți integral în Daily Magazine.