class="">„Pam param”, un boost de energie

„Pam param”, un boost de energie

Andrea Gavriliu, care și-a început cariera ca actriță, a devenit unul dintre cei mai importanți coregrafi de pe scenele țării. Dar oriunde s-ar duce, ea se întoarce mereu cu bucurie acasă, la Sfântu Gheorghe, unde lucrează cu fabuloasa trupă de actori dansatori (sau dansactori, cum le-ar zice coregraful Gigi Căciuleanu) de la Studio M, un grup de artiști specializați pe spectacole de mișcare.

6 noiembrie 2021  Cronici mici și prietenoase, Stiri

Colaborarea dintre Andrea Gavriliu și trupa de la Studio M merge ceas. Aproape că ai putea spune că performerii și coregraful au un organism comun.

„Pam param” este o sărbătoare a corpului și vocii umane. Performerii pun „carne” prin mișcare pe tot soiul de sunete scoase de om, de la plânsul unui bebeluș la ritmul nebunesc de vorbire al unui licitator american, de la mantre indiene la respirații sacadate sau muzică elaborată.

Iar ce pot face performerii cu vocile și trupurile lor ține de domeniul virtuozității. Dar spectacolul nu este doar despre tehnică și virtuozitate, ci și despre bucuria de a trăi cu mult umor. „Pam param” este un boost de energie de neratat.

Spectacolul este disponibil pentru vizionare de sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 21.00, până luni, 8 noiembrie, ora 21.00. Mai multe informații, aici.