class="">Tiadora

Tiadora

Femeia victimă a violenței domestice este prezentată într-un performance emoționant creat de regizorul Sorin Militaru pe textul Mariei Manolescu Borșa, având-o în prim plan pe Eliza Noemi Judeu, actriță emblematică a a Teatrului „Bacovia” din Bacău, alături de actorii care asigură universul sonor al spectacolului, Vlad Nicolici și Giuseppe Torboli, de Ovidiu Ungureanu, creatorul conceptului video și de Bogdan Mihăilescu care a realizat filmele de animație.

6 noiembrie 2021  Cronici mici și prietenoase, Stiri

Cunoaștem o femeie bătută, o femeie abuzată fizic, verbal și emoțional, cu toate istoriile dramatice ale vieții ei revizitate în clipa finală.

Ni se vorbește în acest spectacol tulburător, de fapt, despre cât de complicată este povestea unei femei care acceptă mai întâi un ochi vânăt, apoi pe al doilea, după care gura învinețită și sânii tumefiați. Până unde merge sentimentul de autoculpabilitate și de sacrificiu pentru bărbatul „care trebuie apărat de el însuși”?

Până la capăt.

Spectacolul este disponibil pentru vizionare de duminică, 7 noiembrie, de la ora 23.30, până marți, 9 noiembrie, ora 23.30. Mai multe detalii, aici.