class="">Atelier de dramaturgie

Atelier de dramaturgie

Regizorul Silviu Purcărete a fost distins cu un Premiu Special, în cadrul evenimentului de acordare a Premiilor Europa pentru Teatru, ieri, la Craiova. Zilele acestea, Festivalul Naţional de Teatru a prezentat expoziţia „Purcărete`s World“, la Teatrul Naţional din Craiova.

1 noiembrie 2006,  2006, Articole

Regizorul Silviu Purcărete a fost distins cu un Premiu Special, În cadrul evenimentului de acordare a Premiilor Europa pentru Teatru, ieri, la Craiova. Zilele acestea, Festivalul Naţional de Teatru a prezentat expoziţia „Purcărete`s World“, la Teatrul Naţional din Craiova.

Premiul a fost prezentat de către teatrologul și profesorul de studii teatrale la Sorbona, George Banu, care a citit un mesaj de mulțumire din partea câștigătorului, Purcărete aflându-se În Rusia. Premiul a fost ridicat de către actorul Ilie Gheorghe.

„Silviu Purcărete e cel mai iubit om de teatru din România. Știu ca mâine voi primi multe SMS-uri, dar prefer să-mi mărturisesc atracția pentru acest om, care astăzi circulă În toate teatrele europene!”, a declarat teatrologul George Banu.

Click pe imagine pentru a vedea o GALERIE FOTO de la eveniment!