class="">FNT, în câteva cifre şi cuvinte

FNT, în câteva cifre şi cuvinte

14 mai 2013,  Articole

 

FNT, În câteva cifre şi cuvinte

 

21 de spectacole : 49 de reprezentaţii x 16 săli de teatru = 10 zile de festival! Iată cum arată, În formulă aritmetică, cea de-a 23-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru, ce readuce, ca În fiecare toamnă, sărbătoarea pe scenele bucureştene, bucuroase de oaspeţi de soi. Li se alătură alte spaţii primitoare, aflate deja Într-un tradiţional circuit al artelor În Capitală.

De vineri, 25 octombrie, şi până duminică, 3 noiembrie, FNT le propune spectatorilor o evadare din lumile virtuale, În care cu toţii ne refugiem adesea, şi revenirea la realitatea teatrală naţională de secol XXI, oferind un program de spectacole În care cifrele Îşi recapătă importanţa autentică. Programul / pe zile şi ore de desfăşurare / poate fi consultat şi pe site-ul www.fnt.ro/Program.

Important: spectacolul Teatrului Odeon cu Povestea soldatului de Charles-Ferdinand Ramuz, muzica: Igor Stravinski, dirijor: Tiberiu Soare, inclus În secţiunea Actorii, În prim-plan şi având-o ca protagonistă pe Dorina Lazăr, nu va fi prezent În festival din cauza unor deplasări În străinătate ale muzicienilor din orchestră. Vă invităm să-l vedeţi În cursul stagiunii.

Cât de curând, programul spectacolelor va fi completat cu cel al evenimentelor conexe (Întâlniri, dezbateri, conferinţe, simpozioane, ateliere, expoziţii, lansări de carte), precum şi cu informaţii legate de vânzarea biletelor.