class="">„Seara Semnăturilor celebre“, cu Marius Manole în Pasajul FNT

„Seara Semnăturilor celebre“, cu Marius Manole în Pasajul FNT

Marius Manole a fost invitat la „Seara Semnăturilor Celebre“ din Pasajul FNT de la Metrou Universitate, unde a dat autografe, a răspuns la întrebările adresate de Pompilius Onofrei, dar şi la întrebările venite din partea unui public numeros.

28 octombrie 2014,  Articole

Luni, 27 octombrie, Marius Manole  a fost invitat la „Seara Semnăturilor Celebre“ din Pasajul FNT de la Metrou Universitate, unde a dat autografe, a răspuns la Întrebările adresate de Pompilius Onofrei, dar şi la Întrebările venite din partea unui public numeros.

Spectatorii au fost interesaţi să afle cum reuşeşte Marius Manole să aibă atâta putere de muncă şi cum reuşeşte să depăşească recorduri după recorduri.

un articol de Judy Florescu

„Am făcut meseria asta foarte mult pentru că sunt un om care nu ştie să spună nu. N-am ştiut să refuz şi n-am vrut să refuz, pentru că eram sigur că dacă vrei să fii un actor cunoscut În Bucureşti, trebuie să joci enorm. Eu eram venit de la Iaşi, deci era musai să joc cât mai des.

Apoi, când devenisem deja cunoscut, găseam tot timpul proiecte care să-mi placă. Fie că le făceam din obligaţie, fie că le făceam pentru bani, exista tot timpul un motiv pentru care Începeam un proiect nou. Abia anul acesta am reuşit să spun primul nu din viaţa mea la un proiect şi sper să nu rămână ultimul nu din viaţa mea.

Click pe acest link pentru a vedea o GALERIE FOTO de la eveniment

Am Început o  selecţie un pic mai drastică, dar asta este şi spre binele meu şi spre binele publicului, care era un pic intoxicat. Deja auzeam oameni pe stradă, care treceau pe lângă afişe pe care scria numele meu şi care spuneau «Iar, mă, ăsta? Joacă peste tot!» Aşa că o să-i scutesc pe oameni de remarca asta În viitor“, a spus Marius Manole.

Marius Manole şi un autograf de la Margareta Pâslaru

Actorul le-a recomandat trecătorilor să cumpere CD-ul „Actorii cântă“, o iniţiativă a doamnei Margareta Pâslaru, album caritabil care poate fi achiziţionat din Pasajul FNT În aceste zile. I-am Întrebat pe câţiva dintre cei prezenţi la „Seara Semnăturilor Celebre“ ce părere au despre participarea muzicală a lui Marius Manole În acest proiect, iar aceştia şi-au exprimat admiraţia faţă de implicarea sa. Actorul Însuşi i-a cerut un autograf doamnei Margareta Pâslaru, În semn de respect.

În perioada următoare, Marius Manole poate fi văzut În spectacolele Revizorul de N.V. Gogol, În regia lui Felix Alexa, pe 31 octombrie la Sala Studio a Teatrului Naţional, şi În Ivanov de A. P. Cehov În regia lui Andrei Şerban pe 1 noiembrie la Sala Toma Caragiu a Teatrului Bulandra.

Marius Manole

Zilele trecute, În FNT 2014, publicul l-a putut vedea În comediile romantice Fă-mi loc! de Anthony Michineau, În regia lui Radu Beligan, şi Lecţia de violoncel de Mona Radu, În regia lui Felix Alexa, care au avut câte două reprezentaţii la Godot Cafe-teatru, respectiv Teatrul Metropolis.

Actorul Martius Manole a fost cel mai tânăr invitat al Întâlnirilor FNT, dar publicul care a venit să Îl Întâmpine pentru un autograf sau pentru o fotografie a fost de toate vârstele. Următorii invitaţi În Pasajul FNT la „Seara Semnăturile Celebre“, care Începe În fiecare zi de la ora 17.00, sunt: Răzvan Mazilu, Vlad Ivanov, George Mihăiţă şi Claudiu Bleonţ.

Foto: Lucian Muntean