class="">Despre Festivalul Naţional de Teatru 2014, la Cafeneaua critică

Despre Festivalul Naţional de Teatru 2014, la Cafeneaua critică

De câţiva ani buni, după încheierea Festivalului Naţional de Teatru, la fiecare început de noiembrie, Cafeneaua critică găzduieşte dezbateri asupra evenimentului şi asupra teatrului românesc al perioadei.

5 noiembrie 2014,  Articole

De câţiva ani buni, după Încheierea Festivalului Naţional de Teatru, la fiecare Început de noiembrie, Cafeneaua critică găzduieşte dezbateri asupra evenimentului şi asupra teatrului românesc al perioadei.

Tradiţia se menţine şi În acest an, la finele ediţiei a 24-a a FNT (24 octombrie-2 noiembrie 2014), cu participarea directoarei artistice a festivalului, Marina Constantinescu (aflată la un nou mandat, după cel exercitat În perioada 2005-2007), a Aurei Corbeanu (directoare executivă), a altor membri ai echipei de organizare a FNT, a unor artişti participanţi la festival şi a unor critici dramatici.

Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat În anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. Seria a doua a debutat În noiembrie 2008 la Clubul TSC şi a continuat la Clubul A şi la Club Control. Din toamna lui 2011 dezbaterile Cafenelei critice au loc la Club A.

INFO

Cafeneaua critică
Miercuri 5 noiembrie 2014, orele 19.00-21.30
Club A
Bucureşti, Str. Blănari Nr. 14 (Între Universitate şi Piaţa Unirii, vizavi de SfÎntul Gheorghe)

Foto: evz.ro