class="">George Mihăiţă, la Seara Semnăturilor Celebre

George Mihăiţă, la Seara Semnăturilor Celebre

Duminică, 2 noiembrie, la Teatrul de Comedie din București veţi putea vedea spectacolul „Revizorul“ de N.V. Gogol, în regia lui Horațiu Mălăele. Din distribuția spectacolului face parte şi actorul George Mihăiță, care s-a aflat în Pasajul FNT de la Metrou Universitate, pentru a le acorda autografe oamenilor interesați de teatru.

1 noiembrie 2014,  Articole

Duminică, 2 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatrul de Comedie din București veţi putea vedea spectacolul „Revizorul“ de N.V. Gogol, În regia lui Horațiu Mălăele. Din distribuție face parte şi actorul George Mihăiță, care s-a aflat În Pasajul FNT de la Metrou Universitate, pentru a le acorda autografe oamenilor interesați de teatru.

un articol de Judy Florescu

Cea de-a șasea zi a Întâlnirilor dintre spectatori și artiști a reprezentat un motiv de apropiere a două lumi diferite, prin intermediul Serii Semnăturilor Celebre. Astfel, În Pasajul Universității, trecătorii au aplaudat prezența actorului și directorului Teatrului de Comedie, Într-un altfel de cadru decât cel oficial.

„Întâlnirile cu spectatorii sunt o bucurie și pentru noi, actorii, pentru că publicului Îi dedicăm ceea ce facem noi pe scenă. Am și invitat cinci persoane prezente aici, În Pasajul FNT, la reprezentația de pe 2 noiembrie a spectacolului Revizorul”, a declarat George Mihăiţă.

În Revizorul de la Teatrul de Comedie vedem cum un zvon poate schimba comportamentul social al unui Întreg oraș. Oamenii sunt atât de obsedați de venirea revizorului (Horațiu Mălăele) Încât și-l creează din propriile frici și Îndoieli. Nevoia de salvare de la datorie Îl conduce pe primar (George Mihăiță) la acțiuni nesăbuite față de revizorul creat de „gura lumii”. Dacă adevărul va triumfa Într-o poveste țesută din minciuni, rămâne se descoperim vizionând Revizorul de la Teatrul de Comedie, care se joacă din anul 2006, fiind unul dintre cele mai longevive spectacole din București.

„Sunt multe spectacole pe care le jucăm de mulți ani de zile la Teatrul de Comedie, dar secretul Revizorului este că a intrat deja În istoria teatrului românesc ca un mare spectacol, montat de un regizor și de un actor genial / Horațiu Mălăele.“

Foto: Lucian Năstase