class="">Cine a acceptat provocarea şi vrea să fie ACTORUL TOTAL?

Cine a acceptat provocarea şi vrea să fie ACTORUL TOTAL?

Iată rezultatele audiţiei pentru workshopul ce are ca temă Musicalul, workshop condus de Răzvan Mazilu în cadrul FNT 2014.

29 iulie 2014,  Comunicate de Presă

Iată rezultatele audiţiei pentru workshopul ce are ca temă Musicalul, workshop condus de Răzvan Mazilu În cadrul FNT 2014.

În urma audiţiei organizate de Festivalul Naţional de Teatru au fost selecţionaţi 25 de actori. Din juriul de preselecţie au făcut parte: Marina Constantinescu / directorul artistic al FNT, Răzvan Mazilu – coordonatorul proiectului şi Adrian George Popescu / consultant muzical.

În ordine alfabetică:

Petre Ancuţa
Victor Bucur
Aylin CadÎr (foto sus)
Nicholas Caţianis
Idris Cristian Clate
George-Albert Costea
Eugeniu Cozma
Alexandra Duşa
Anca Florescu
Lucian Mihai Ionescu
Emilian Mârnea
Silviu-Ionuţ Mircescu
Alina Ioana Petrică
Bianca-Patricia Pintea
Simona Ada Pop
Ana Bianca Popescu
Ioana-Maria Repciuc
Gabriel Sandu
Rareş Florin Stoica
Andreea-Maria Şovan
Alexandru Ştefănescu
Sânziana Tarţa
Daniela Tocari
Meda Victor
Letiţia Vlădescu

Festivalul Naţional de Teatru (FNT) a organizat În zilele de 18 şi 19 iulie 2014, la Teatrul Naţional din Bucureşti, Sala mică, o audiţie În vederea selecţiei pentru un workshop condus de Răzvan Mazilu, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi dansatori şi coregrafi din România.

În cadrul celei de-a 24-a ediţii a FNT (24 octombrie – 2 noiembrie) va avea loc În premieră un workshop care are ca temă Musicalul. Miza: Actorul Total / actorul care face performanţă În teatru, coregrafie, şi muzică. S-au Înscris actori absolvenţi ai facultăţilor de profil (Actorie), cu vârsta maximă admisă de 35 ani. Concurenţii au prezentat la preselecţie două momente muzical coregrafice şi un monolog (15 minute În total).

Citiți și: REPORTAJ Să cânți din ochi sau să dansezi cu vocea?

Cei admişi vor participa timp de trei săptămâni la un workshop de dans, actorie, dramaturgie şi muzică. Produsul final va fi prezentat În festival ca producţie proprie a acestei ediţii.

Pentru prima dată În Festivalul Naţional de Teatru, musicalul a atras la preselecţia organizată de UNITER Împreună cu dansatorul şi coregraful Răzvan Mazilu aproape 100 de tineri aspiranţi.

Intrați pe pagina oficială de Facebook a FNT pentru a vedea o galerie foto de la preselectii.