class="">FNT produce un musical pentru ediţia din 2014

FNT produce un musical pentru ediţia din 2014

14 iulie 2014,  Articole

COMUNICAT DE PRESĂ Pentru prima dată În Festivalul Naţional de Teatru, musicalul a atras la preselecţia organizată de UNITER Împreună cu dansatorul şi coregraful Răzvan Mazilu aproape 100 de tineri aspiranţi. 

Workshopul are În centrul atenţiei Actorul Total / actorul care face performanţă În teatru, coregrafie şi muzică. Se va desfăşura În perioada 13 octombrie / 2 noiembrie 2014 şi va avea ca finalitate o producţie proprie a FNT.

În juriul de preselecţie participă: Marina Constantinescu / directorul FNT, Răzvan Mazilu-
coordonatorul proiectului şi Adrian George Popescu / consultant muzical.

Cât e de dificil pentru actorii obişnuiţi cu teatrul de proză să cânte, să danseze, să vorbească şi, În acelaşi timp, să aibă strălucirea Broadway-ului?

Cine a acceptat provocarea şi vrea să fie ACTORUL TOTAL? Vom afla după 19 iulie când se Încheie audiţia.

Până atunci, vă propunem să ascultăm un top al celor mai bune musicaluri din toate timpurile. Să ne amintim de inventatorul acestui gen, George Edwards, să ne amintim de Les Miserables, de My Fair Lady, de Singin’ in the Rain, urmărind acest link.

Sperăm să intraţi În atmosfera spectaculoasă a musicalului!

Organizat de UNITER, Ministerul Culturii, Primăria municipiului Bucureşti şi ARCUB, Festivalul Naţional de Teatru va avea loc În perioada 24 octombrie / 2 noiembrie 2014.

UNITER