class="">A apărut Jurnalul FNT!

A apărut Jurnalul FNT!

Primul număr al Jurnalului Festivalului Național de Teatru, ediția 2016, este disponibil la Biroul FNT din Pasajul Universității, precum și pe cursele interne și internaționale TAROM.

30 iulie 2016,  Articole

Primul număr al Jurnalului Festivalului Național de Teatru, ediția 2016, este disponibil la Biroul FNT din Pasajul Universității, precum și pe cursele interne și internaționale TAROM.

Jurnalul FNT este o primă invitație adresată publicului la cea de-a 26-a ediție a Festivalului Național de Teatru, care se va desfășura la București Între 21 și 30 octombrie 2016.

Prima ediție din acest an a publicației include selecția oficială a spectacolelor din Festival, dar și informații utile cu privire la achiziționarea biletelor, dezvăluind totodată detalii despre principalele atracții ale evenimentului.

Criticul de teatru Marina Constantinescu, directorul Festivalului, prezintă În editorial aspecte inedite legate de felul În care a fost realizată selecția celor 40 de spectacole românești care vor putea fi văzute la București În această toamnă, cât și bucuria de a oferi iubitorilor de teatru producții străine de mare anvergură, precum cele din acest an / „Livada cu vișini” a lui Lev Dodin, de la Maly Teatr, din Sankt Petersburg, care a cucerit o lume Întreagă, sau „Fresca”, un fermecător spectacol de dans după un basm chinez, pe care faimoasa Companie Ballet Preljocaj Îl aduce astfel În România la doar o lună după premiera absolută din Franța, sau „Acum” / „Now” și „Schițe (Povești scurte)” / „Short Stories” cu care neconvenționala coregrafă americană Carolyn Carlson ajunge pentru prima dată la noi. Detalii despre toate aceste spectacole-fenomen, găsiți În Jurnalul FNT.

Și tot În paginile publicației, veți descoperi o hartă a teatrelor prezente În această toamnă În Festival, cât și poveștile celor două expoziții de fotografie, deschise pe durata acestuia, dedicate unor artiști prețuiți, cum sunt Gigi Căciuleanu și Marcel Iureș.

Vă așteptăm, așadar, În Pasajul Universității, la Biroul FNT, cu informații despre cel mai important eveniment al toamnei dedicat teatrului și cu cea mai nouă ediție a Jurnalului FNT din acest an. În plus, Jurnalul este disponibil și În avioanele companiei TAROM, pentru a afla primii ce veți vedea În cadrul FNT 2016!