class="">Conferința de presă pentru anunțarea selecției oficiale FNT 2016 (Foto: Maria Ștefănescu)

Conferința de presă pentru anunțarea selecției oficiale FNT 2016 (Foto: Maria Ștefănescu)

Între 8 și 15 mai se desfășoară ediţia a VI-a, in memoriam George Constantin, a Festivalului de Teatru de la Caracal. Spectatorii pot vedea aici o expoziție dedicată acestuia, o producție a Festivalului Național de Teatru 2014, la 20 de ani de la moartea actorului.

Imaginile prezentate au forţa şi magnetismul cu care numai marile personalităţi sunt încununate. Un actor mare rămâne pentru totdeauna stăpânul timpului.

Expoziții FNT, itinerante în spațiul teatral românesc

Expoziția „In Memoriam George Constantin“a fost organizată în urmă cu doi ani, în cadrul Festivalului Național de Teatru. Curator: Irina Tapalagă.

Expoziția poposește acum la Festivalul „Ștefan Iordache“, ajuns la cea de-a șasea ediție, anul acesta o ediție in memoriam George Constantin.

La Craiova, spectatorii au putut vedea la sfârșitul lunii aprilie și expoziţia „Lumea lui Purcărete“, tot o producţie a Festivalului Național de Teatru. Regizorul Silviu Purcărete a fost distins la Craiova cu un Premiu Special, în cadrul evenimentului de acordare a Premiilor Europa pentru Teatru.

9 mai 2016,  Galerii Foto