class="">FESTIVALUL NAŢIONAL DE TEATRU, Ediţia a 26-a. Se pun în vânzare biletele la FNT 2016!

FESTIVALUL NAŢIONAL DE TEATRU, Ediţia a 26-a. Se pun în vânzare biletele la FNT 2016!

Biletele pentru toate spectacolele celei de-a 26-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru se vor pune în vânzare online pe https://www.mystage.ro/fnt pe data de 7 octombrie, începând cu ora 00:00 (12 noaptea) şi la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti, începând de vineri, 7 octombrie, ora 10.00, unde contravaloarea biletelor se va putea plăti cash.

4 octombrie 2016,  Comunicate de Presa

Biletele pentru toate spectacolele celei de-a 26-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru se vor pune În vânzare online pe https://www.mystage.ro/fnt pe data de 7 octombrie, Începând cu ora 00:00 (12 noaptea) şi la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti, Începând de vineri, 7 octombrie, ora 10.00, unde contravaloarea biletelor se va putea plăti cash.

Mystage.ro este o platformă de bilete dedicată spectacolului de teatru din România. Platforma este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil şi astfel oricine va putea cumpăra foarte uşor bilete la toate reprezentaţiile festivalului.

Sistemul funcţionează foarte simplu: fiecare utilizator Îşi alege reprezentaţia şi locurile pe care şi le doreşte În sală şi apoi le cumpără. După efectuarea plăţii, fără alte costuri suplimentare, primeşte automat În contul său şi pe e-mail biletul electronic, cu care va putea intra direct la spectacole. Plăţile pe mystage.ro se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face În deplină siguranţă prin platforma LibraPay, aparţinând Libra Internet Bank.

Urmăriţi-ne pe www.fnt.ro, www.mystage.ro şi pe pagina de Facebook a Festivalului Naţional de Teatru.