class="">Festivalul Național de Teatru, ediția a 26-a. Biroul FNT din Pasajul Universității

Festivalul Național de Teatru, ediția a 26-a. Biroul FNT din Pasajul Universității

Începând din 25 iulie şi până în 8 octombrie 2016 (când se va deschide oficial PASAJUL FNT), în cadrul punctului de ghidaj turistic al municipiului Bucureşti din pasajul de la Metrou-Universitate, va funcţiona Biroul de informare FNT.

29 iulie 2016,  Comunicate de Presa

Începând din 25 iulie şi până În 8 octombrie 2016 (când se va deschide oficial PASAJUL FNT), În cadrul punctului de ghidaj turistic al municipiului Bucureşti din pasajul de la Metrou-Universitate, va funcţiona Biroul de informare FNT.

Realizat cu sprijinul Direcţiei Cultură, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti şi deschis de luni până vineri Între orele 9.00 / 17.00, Biroul va fi punctul de Întâlnire al Festivalului cu publicul.

Aici vă aşteaptă zilnic domnul Paul Vasiliu, o gazdă plină de famec şi cu tolba plină de lucruri pe care e bine să le aflaţi.

Aici veţi putea citi nume de mari artişti de pe afişele spectacolelor, veţi primi primul număr al Jurnalului FNT care vine cu detalii despre selecţia naţională, despre spectacolele din străinătate, dar şi despre expoziţiile din Festival.

Tot aici puteţi să vizionaţi materialele video de prezentare ale spectacolelor, puteţi completa chestionarul FNT, puteţi afla detalii despre rezervarea şi vânzarea biletelor prin platforma online Mystage.

În cadrul cochetului Birou FNT este amenajat si un mic studio / un spaţiu de lucru, de fapt, al Festivalului / pentru interviuri, materiale video sau fotografii cu artiştii din Festival. Aşa Încât e posibil să aveţi aici surpriza unor Întâlniri neaşteptate !

Vă aşteptăm să vă număraţi printre cei care vizitează Biroul, precum şi printre cei care se vor bucura de spectacolele din cadrul Festivalului.

pasajul fnt

Click pe imagine pentru mai multe imagini cu Biroul FNT din Pasajul Universității.