class="">Marius Manole: „FNT e un semn că a mai trecut un an cu bine”

Marius Manole: „FNT e un semn că a mai trecut un an cu bine”

Actorul Marius Manole vă învită la „Între noi e totul bine”, spectacol în regia lui Radu Afrim, prezentat în Festivalul Național de Teatru pe 23 și 24 octombrie.

21 octombrie 2016,  Articole

Actorul Marius Manole vă Învită la „Între noi e totul bine”, spectacol În regia lui Radu Afrim, prezentat În Festivalul Național de Teatru pe 23 și 24 octombrie.

„E un spectacol pe care noi Îl iubim foarte tare, pentru că ne-am bucurat În timpul lucrului și ne bucurăm În timpul spectacolului. Și pentru că niciun spectacol nu seamănă cu altul, vă Îndemn să veniți la amândouă, dacă se poate, pentru că vă garantez că nu o să vă pară rău”, spune actorul despre cele două reprezentații „Între noi e totul bine”, programate În FNT pe 23 și 24 octombrie, de la orele 19.00 respectiv 21.00, la Sala Pictură a Teatrului Național din București.

La rândul său, va fi Marius Manole și spectator În Festival?  „Aș vrea să văd tot dacă se poate, eu n-am mai fost de foarte mult timp la teatru. (...) În primul rând, aș vrea să văd spectacole din afara Bucureștiului”, recunoaște acesta.

INFO:

Între noi e totul bine

de Dorota Masłowska

©Dorota Masłowska, 2009-2015/ALSA. First written for and performed by TR Warszawa and Schaubuehne Berlin, 2009

Traducerea: Sabra Daici

Distribuția:

Fetiţa metalistă, Regizorul: Dorina Chiriac

Bătrânica apatică, Actorul: Marius Manole

Halina: Liliana Ghiţă

Bożena: Natalia Călin

Monika şi alte roluri: IstvanTeglas

Unchiul Maurycy: Cezar Antal

Reportera și alte roluri: Florentina Ţilea

Regia: Radu Afrim

Scenografia: Irina Moscu

Asistent scenografie: Iulia Gherghescu

Muzica live: Cezar Antal

Sound Design: Călin Țopa

Univers sonor: Radu Afrim

Light Design: Roxana Docan

Artist video: Dimitris Palade

Durata: 1h 45 min (fără pauză)

Teatrul Naţional „I.L.Caragiale”, Bucureşti

Între noi e totul bine e Întâlnirea dintre doi „copii teribili” / Masłowska şi Afrim / puşi pe chicoteli În timp ce mai potrivesc o piesă la puzzle-ul istoriei: consumerim, globalizare, multiculturalism, europenism, cultură bio sau pop! Un text / În care găseşti, culmea, multă Românie, nu doar Polonie / despre o societate În plină transfomare, cu apetit nestăvilit pentru apocalipsă, şi stereotipii autiste. Un spectacol cu umor, cinism şi adevăr crud... la kilogram. Dar şi emoţie camuflată sub fardul unor timpuri care se Întrepătrund Într-un fantastic afrimian cuceritor. De altfel, numai Într-un spectacol marca Afrim absurdul poate căpăta farmec roz şi ludicul să „miroasă” trist. Dincolo de masca grotescului, Între noi e totul bine este un spectacol profund uman și te regăseşte, pe nesimțite, Într-o istorie personală.

Foto: Andrei GÎndac