class="">„Cerere în căsătorie“, în reprezentaţie unică, marţi, 3 noiembrie

„Cerere în căsătorie“, în reprezentaţie unică, marţi, 3 noiembrie

Având în vedere tragedia produsă în data de 30 octombrie 2015 în Bucureşti, precum şi instituirea de către Guvernul României a doliului naţional în întreaga ţară în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2015, organizatorii Festivalului Naţional de Teatru au decis ca spectacolul „Cerere în căsătorie” – o producţie a Teatrului „Fani Tardini” din Galaţi să fie amânat. Astfel, reprezentatiile programate la Teatrul Odeon, Sala Majestic, în zilele de 31 octombrie, ora 21.00 şi 1 noiembrie, ora 18.00, vor fi reprogramate în reprezentaţia unică ce va avea loc marţi, 3 noiembrie 2015, ora 20.00, la Teatrul Odeon. (*)

2 noiembrie 2015,  Comunicate de Presă

Având În vedere tragedia produsă În data de 30 octombrie 2015 În Bucureşti, precum şi instituirea de către Guvernul României a doliului naţional În Întreaga ţară În perioada 31 octombrie / 2 noiembrie 2015, organizatorii Festivalului Naţional de Teatru au decis ca spectacolul „Cerere În căsătorie” / o producţie a Teatrului „Fani Tardini” din Galaţi să fie amânat.
 
Astfel, reprezentatiile programate la Teatrul Odeon, Sala Majestic, În zilele de 31 octombrie, ora 21.00 şi 1 noiembrie, ora 18.00, vor fi reprogramate În reprezentaţia unică ce va avea loc marţi, 3 noiembrie 2015, ora  20.00, la Teatrul Odeon. (*)

(*) Spectatorii care nu pot sau nu vor să beneficieze de biletele deja achiziţionate şi de reprogramarea acestor reprezentaţii, vor putea să-şi recupereze contravaloarea acestora, astfel:
 
– cei care au cumpărat bilete de la Casa de bilete a Teatrului Odeon, Îşi pot primi banii Înapoi de la Casa de bilete;  
 
– cei care au cumpărat bilete online de pe platforma www.mystage.ro sunt rugaţi să trimită un email cu solicitarea returnării banilor şi cu dovada de plată, pentru a putea fi identificaţi În sistem şi a-şi recupera investiţia.
 
Spectatorii care vor să beneficieze de biletele deja achiziţionate pentru una din cele doua reprezentatii se vor prezenta – cu biletul achizitionat – marţi, 3 noiembrie 2015 de la orele 20.00 la Teatrul Odeon, Sala Majestic si vor ocupa locurile in sala in ordinea sosirii.