class="">Anunț important pentru posesorii de bilete la spectacolele reprogramate în FNT

Anunț important pentru posesorii de bilete la spectacolele reprogramate în FNT

În atenția tuturor posesorilor de bilete la spectacolele reprogramate în cadrul Festivalului Național de Teatru 2015 („The History Boys. Povești cu parfum de liceu”, „Steaua fără nume”, „Coada”):

5 noiembrie 2015,  Articole

În atenția tuturor posesorilor de bilete la spectacolele reprogramate În cadrul Festivalului Național de Teatru 2015 („The History Boys. Povești cu parfum de liceu”, „Steaua fără nume”, „Coada”):

dacă nu doriți să beneficiați de biletele deja achiziționate și de reprogramarea acestor reprezentații, veți putea recupera contravaloarea acestora, solicitând anularea biletelor până la data de 9 noiembrie 2015, ora 18:00.

Vă rugăm să trimiteți un email la [email protected] cu solicitarea returnarii banilor și cu dovada de plată, pentru a putea fi identificați În sistem și pentru a vă recupera investiția.

După confirmarea datelor de mai sus, recuperarea banilor se face În mod automat, banii fiind returnați În contul cărții de credit cu care s-a făcut plata inițială.

Durata transferului interbancar este de câteva zile, În funcție de procedurile specifice ale fiecărei bănci emitente de card.