class="">APROAPE DEPARTE. Expoziție virtuală de fotografie de teatru, de Florin Ghioca

APROAPE DEPARTE. Expoziție virtuală de fotografie de teatru, de Florin Ghioca

22-29 noiembrie | www.fnt.ro

În această perioadă a distanțării fizice, expoziția „Aproape departe” își propune, prin intermediul fotografiilor, să le reamintească oamenilor că teatrul rămâne o oglindă a lumii, iar aceștia ar trebui să fie uniți și apropiați, chiar și păstrând distanțarea impusă de pandemie.

Expoziția poate fi vizionată online pe toată durata FNT 2020.

CLICK PE ACEST BUTON ȘI VEZI ONLINE EXPOZIȚIA!
VEZI ALTE EVENIMENTE DIN ACEEAȘI ZI

„Aproape departe” aduce în cadrul Festivalului Național de Teatru cele mai expresive fotografii din spectacolele Teatrului Național „I.L.Caragiale” din București, realizate de cunoscutul fotograf Florin Ghioca, cel care de mai bine de șase ani imortalizează cele mai importante momente TNB.

„Să nu uităm, în ciuda distanțării impuse de lege, că apropierea dintre noi este foarte importantă, mai ales acum, după aproape un an de izolări. Și chiar dacă momentan nu ne-o permitem, măcar să îi admirăm pe actorii care în „vremuri bune” reușeau să ne trezească atâtea emoții prin gesturile lor firești de apropiere pe scenă. Ne lipsesc îmbrățișările și mângâierile celor dragi, chiar și o banală strângere de mână. Această expoziție este un demers care își propune să readucă speranța celor care se simt pierduți. Suntem aproape și totuși atât de departe unii de ceilalți. Să sperăm că nu pentru mult timp.” (Florin Ghioca)

Expoziția „Aproape departe” conține fotografii din mai multe spectacole TNB realizate în ultimii ani și poate fi vizitată de pe orice dispozitiv conectat la internet (telefon, tabletă, laptop, calculator) în perioada 22-29 noiembrie pe www.fnt.ro