class="">FELII de Lia Bugnar

FELII de Lia Bugnar

28 noiembrie | 23:30 – www.fnt.ro

VIZIONARE ÎNCHEIATĂ Spectacolul a fost disponibil pentru vizionare de sâmbătă, 28 noiembrie, ora 23:30, până luni, 30 noiembrie, ora 23:30.

O singură actriță. Șapte identități. Și tot atâtea personaje fascinante care îl invită pe spectator într-un periplu alert prin abisurile sufletului feminin care suferă, iubește și iartă cu aceeași intensitate.

Vezi evenimente din aceeași zi

One woman show: Ofelia Popii

Figurație: Alexandru Malaicu

Regia: Lia Bugnar

Scenografia și Light design: Dragoș Buhagiar

Coregrafia: Florin Fieroiu

Muzica originală și Sound design: Vlaicu Golcea

Durata: 1h 25min

Producător: Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu – 2010

Spectacol cu traducere în limba engleză

Ofelia Popii ne oferă prin spectacolul „Felii”, semnat de Lia Bugnar, o experiență halucinantă, compunând, cu o versatilitate incredibilă, o partitură amplă de emoții și individualități ce sondează scenarii variate ale raporturilor interumane, într-o poveste universală despre fragilitatea și forța femeii.

„Mi-e greu să vorbesc despre o piesă pe care am scris-o, am tot timpul senzația că tot ce era de spus pe marginea subiectului am spus deja, prin intermediul personajelor, în piesa însăși. Felii e o înlănțuire de povesti, o intersectare de destine, care gravitează toate în jurul unui bărbat cu a cărui moarte începe piesa. Felii, adică mai puțin decât bucăți și mai mult decât firimituri. Nu trebuie să mănânci tot cozonacul ca să-ți dai seama cum a ieșit. O felie e exact cât îți trebuie, să-ți faci pofta, dar să nu te saturi. Felii de viață, felii de iubire, felii de criză, felii de tristețe, felii hilare, felii. Și când cameleonul Ofelia Popii se dezlănțuie între atâtea felii, spectacolul poate, pe bună dreptate, să se numească Ofelii. Nici că putea această piesa a mea să aibă un destin mai norocos.”
(Lia Bugnar)

Foto credit: Rab Zoltan