class="">Atelier de jocuri și exerciții teatrale, actorie și improvizație (atelier)

Atelier de jocuri și exerciții teatrale, actorie și improvizație (atelier)

Perioada: 7 – 10 noiembrie
Interval orar: 10.00 – 12.00
Locația: Școala Gimnazială „Petre Ghelmez”
EVENIMENT CU CIRCUIT ÎNCHIS

Atelierul va fi bazat pe interacțiunea activă dintre participanți, urmărindu-se capacitatea de dezvoltare a lucrului în echipă prin mijloace teatrale și va fi destinat în special adolescenților. Atelierul se va axa pe acele jocuri inspirate din lumea teatrului ce pot produce coeziuni in cadrul grupului, astfel încât rezultatul final să fie eficient și spectaculos. Numărul de participanți va fi limitat la 12, iar atelierul reprezintă și un mijloc bun de antrenament pentru cei care au în vedere să urmeze cursurile Facultății de Teatru în viitor.

Coordonator: George Cocoș, actor al Teatrului „Luceafărul” Iași
Atelierul se adresează tinerilor peste 13 ani.

George Cocoș este actor profesionist după ce a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași, în anul 2012. Începând cu anul 2014 este angajat al Teatrului pentru copii și tineret „Luceafărul” din Iași unde a colaborat cu numeroși regizori, printre care Radu Nica, Oana Leahu, Ion Ciubotaru, Ana Crăciun Lambru, Bobi Pricop, Konrad Dworakovski, Aurelian Bălăiță.

În același timp este și trainer autorizat ANC, organizând ateliere de dezvoltare personală și team-work prin teatru pentru adolescenți și tineri. De asemenea, începând cu anul 2018, se remarcă prin publicarea mai multor piese de teatru pentru copii și adolescenți pe Liternet, mai multe dintre ele fiind deja montate în Iași, Piatra Neamț sau Sibiu.