class="">Festivalul Național de Teatru 2022. Deschiderea oficială

Festivalul Național de Teatru 2022. Deschiderea oficială

Deschiderea oficială a celei de-a 32-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie 2022, de la ora 16:00, în Foaierul Tapiseriei (etaj 1) al Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti si va debuta cu vernisajul unei expoziţii-document dedicată personalității lui Ion Caramitru.

4 noiembrie 2022  Stiri, Comunicate de presă FNT

Expoziția de fotografie „Caramitru – Dincolo de scenă”, produsă de Florin Ghioca, cuprinde imagini inedite, inaccesibile publicului până în prezent întru calda amintire a memoriei marelui om de cultură, dispărut dintre noi în toamna anului trecut.

Vernisajul va fi urmat de un alt eveniment important: lansarea volumului „ION CARAMITRU… la plecare”, de George Banu, apărut la Editura Muzeul Literaturii Române, 2022.

Deschiderea oficială a FNT 32 va fi onorată de prezența unor personalități de prim rang ale culturii și societății românești, precum și a invitaților de marcă din străinătate.

Ediția din acest an a Festivalului Naţional de Teatru este curatoriată de criticii Mihaela Michailov, Oana Cristea-Grigorescu și Călin Ciobotari, propunând publicului din București peste 150 de evenimente, între 5 și 13 noiembrie 2022.