class="">Worker of the Year

Worker of the Year

Home delivered performance.

Informații și înscrieri pentru obținerea kit-ului la: [email protected] sau un mesaj la 0747261346. Experiența este gratuită dar stocul este limitat, așa că recomandăm înscrierea din timp.

Comanzi o cutie. Un curier ți-o aduce la ușă. O deschizi. Citești cu atenție instrucțiunile. În interior găsești 5 pungi sigilate. Pornești coloana sonoră imersivă. O voce te introduce într-o lume distopică, o lume în care oamenii sunt separați și în care protagonistul ești tu. Ai o oră să trăiești experiența de unul singur, în intimitatea locuinței tale.

Un sound ca de film, cu o voce implicată, te poartă pas cu pas într-o realitate alternativă, prin instrucțiuni ghidate, narațiune, o coloana sonoră cinematica și interacțiuni cu obiectele primite. Spațiile, lucrurile și situațiile din performance vorbesc despre teritorii îndepărtate, dar în același timp înspăimântător de posibile: existența a devenit aparent perfectă și lipsită de presiunea alegerilor. 

Kitul performativ poate fi comandat online și ajunge acasă la participanți sub forma unui pachet complet ce conține obiecte, gadget-uri, lumini. Pentru o experiență completă este nevoie să aștepți să se lase seara, să fie cât mai liniște în casă, să ai o oră de unul singur. Fiecare kit este destinat doar unei persoane, întreaga experiență este ghidată iar arsenalul de recuzită din pachet se consumă pe perioada performance-ului. Din momentul primirii kit-ului este indicat să fie deschis și folosit în maxim 3 zile.

CUMPĂRĂ BILETE

[same_day_events_link]

De: Tudor Ganea

Un concept de: Ioana Păun și Flavia Giurgiu

Voce: Alexandru Potocean

Muzica originală: Diana Miron

Grafica: Alice Voinea

Coordonator: Raluca Felezeu

Producători: Ioana Păun și Flavia Giurgiu, ARCUB și Centrul Cultural Clujean

Co-finanțat de:  AFCN – Administrația Fondului Cultural Național

 

Durata: 1h

Vârsta recomandată: audiență generală

https://arcub.ro/worker-of-the-year/

WORKER OF THE YEAR este un proiect original conceput în contextul pandemiei de artistele Ioana Păun și Flavia Giurgiu. Proiectul pleacă de la convingerea lor că în fiecare din noi există potențial performativ. Pariul lor, ca artiste, e să aibă totală încredere în ce va face participantul cu kit-ul pe care îl primește, că își descoperă sclipirea și va merge pe mâna ei.

„Teatrul este aici partener cu spectatorul într-o relație de egalitate, nu mai este un produs idealizat care reclamă adulație.” (Oana Stoica, pentru Scena9)

„Worker of the Year este o experiență incitantă pe care-aș repeta-o necondiționat! Aș­tept cu nerăbdare creativă un episod 2.”  (Oltița Cântec, pentru Observator Cultural)