class="">Anunț important legat de spectacolul „Seaside Stories“

Anunț important legat de spectacolul „Seaside Stories“

ANUNȚ IMPORTANT! Organizatorii Festivalului Național de Teatru au decis suplimentarea numărului de reprezentații ale spectacolului „Seaside Stories”, regia Radu Afrim, producție a Teatrului de Stat Constanța, programată  în cadrul acestei ediții a FNT.

11 octombrie 2023  Stiri, Comunicate de presă FNT

Astfel, la cererea foarte mare a publicului, în urma discuțiilor cu echipele artistice și tehnice, teatrul constănțean va face efortul de a juca două reprezentații în data de 25 octombrie, prima la ora 12.00 și a doua la ora 18.00, ambele la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, Sala „Ion Caramitru”.

De asemenea, în urma reconfigurării spațiului scenografic al spectacolului, s-a decis suplimentarea cu 84 de locuri / reprezentație pentru spectacolele din data de 24 octombrie, ora 20.00 și 25 octombrie, ora 18.00. Spectacolul „Seaside Stories” se joacă cu publicul prezent pe scena Sălii „Ion Caramitru” a TNB, locurile fiind amplasate pe gradene. Pentru reprezentația programată în data de 25 octombrie, ora 12.00 vor fi puse în vânzare 224 bilete, adică schema totală de locuri.

Biletele la toate cele trei reprezentații ale spectacolului „Seaside Stories” vor fi puse în vânzare fizic – la casa de bilete și online – pe platforma de vânzare bilete online a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București joi 12 octombrie, ora 12.00.