class="">Conferinţa de presă a Festivalului Naţional de Teatru, a 25-a ediţie

Conferinţa de presă a Festivalului Naţional de Teatru, a 25-a ediţie

Anunţ pentru jurnalişti. Stimaţi colegi,avem onoarea de a va invita să participaţi la conferinta de presă consacrată celei de-a 25-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru, în ziua de marţi, 13 octombrie a.c., ora 11:00, la Sala Media a Teatrului Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti.

9 octombrie 2015,  Articole

Anunţ pentru jurnalişti

Stimaţi colegi,

Avem onoarea de a va invita să participaţi la conferinta de presă consacrată celei de-a 25-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru, În ziua de marţi, 13 octombrie a.c., ora 11:00, la Sala Media a Teatrului Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti.

Festivalul Naţional de Teatru cuprinde În programul său producţii realizate În stagiunea 2014 / 2015 şi se va desfăsura În perioada 23 octombrie / 01 noiembrie a.c., fiind organizat de UNITER, În colaborare cu Ministerul Culturii, Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti, Primăria Municipiului Bucureşti şi ARCUB / Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti. Celebrăm În acest an un sfert de secol de la prima ediţie a Festivalului şi suntem bucuroşi că, după 25 de ani, continuăm să ne situăm În topul preferinţelor publicului din Capitală.

Astfel, vom prezenta publicului din Bucureşti şi specialistilor invitaţi un număr de 44 de producţii ale teatrelor din Întreaga ţară, precum şi 3 spectacole invitate din străinătate, totalizând 98 de reprezentaţii programate să aiba loc În cele 10 zile-eveniment, alături de numeroase alte manifestări conexe de substanţă.

Este important pentru noi să participaţi la Întâlnirea cu presa, În cursul căreia veţi putea afla detalii despre organizarea, desfăşurarea şi sectiunile ediţiei 25, vor fi anunţate numele creatorilor şi invitaţilor de prestigiu, programul final, detalii despre evenimentele majore ale Festivalului Naţional de Teatru de la directorul artistic al FNT, criticul Marina Constantinescu, precum şi de la invitaţii speciali ce vor onora această conferinţă.