class="">FESTIVALUL NAŢIONAL DE TEATRU Câştigător la Premiile Oraşului Bucureşti – Gala BucureştiTu

FESTIVALUL NAŢIONAL DE TEATRU Câştigător la Premiile Oraşului Bucureşti – Gala BucureştiTu

Ne face plăcere să vă anunţăm că Festivalul Naţional de Teatru a fost desemnat câştigător la secţiunea Teatru în cadrul Galei BucureştiTu, prin votul publicului, pentru Premiile Municipiului Bucureşti.

17 septembrie 2015,  Articole

Ne face plăcere să va anunţăm că Festivalul Naţional de Teatru a fost desemnat câştigător la secţiunea Teatru În cadrul Galei BucureştiTu, prin votul publicului, pentru Premiile Municipiului Bucureşti.

Premiile, În număr de 12, au fost hotărâte de public (Între 01 septembrie / 14 septembrie 2015)  prin vot online, pe site-ul www.bucurestitu.ro, oferind ocazia bucureştenilor să Îşi aleagă favoriţii.

Festivalul Naţional de Teatru a obţinut un procentaj de 40,4 %, În faţa celorlalţi competitori nominalizaţi (Festivalul „Undercloud” şi Festivalul Naţional de Teatru Independent).

Premiile Municipiului Bucureşti vor fi oferite câştigătorilor În data de 20 septembrie 2015, În cadrul Galei BucureştiTu, ce va avea loc la Sala Studio a Teatrului Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti.

Gala BucureştiTu este un eveniment organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin intermediul ARCUB, constând În acordarea de premii personalităţilor şi proiectelor celor mai importante din domeniile: turism, carte, muzică, jurnalism, cercetare & educaţie, arhitectură, film, teatru, arte plastice, sport, ecologie, sănătate.

Cea de-a 25-a editie a FNT, editie aniversara se va desfăşura În perioada 23 octombrie / 1 noiembrie 2015, la Bucuresti.

Festivalul Naţional de Teatru

Producători:

– UNITER / Uniunea Teatrală din România
– ArCuB / Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti
– Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti
Proiect cultural finanţat de:

– Ministerul Culturii
– Primăria Municipiului Bucureşti
Partener:

– ICR- Institutul Cultural Român

COMUNICAT DE PRESĂ
UNITER

17 septembrie 2015