class="">Festivalul Național de Teatru, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României

Festivalul Național de Teatru, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României

Ne bucurăm să vă putem aduce la cunoștință că Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a acordat Înaltul Patronaj Festivalului Național de Teatru pentru ediția 2015.

20 iulie 2015,  Articole

Ne bucurăm să vă putem aduce la cunoştinţă că Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a acordat Înaltul Patronaj  Festivalului Naţional de Teatru pentru ediţia 2015.

Acest fapt onorează ediţia aniversară a Festivalului Naţional de Teatru şi reafirmă importanţa acestuia În contextul priorităţilor naţionale În domeniul culturii.

Cea de-a 25-a ediţie se va desfăşura În perioada 23 octombrie – 1 noiembrie 2015, la Bucureşti şi va prezenta publicului un număr de 44 de spectacole selecţionate din Întreaga ţară, precum şi două spectacole invitate din străinătate: “The War” (regia Vladimir Pankov), o co-producție a Festivalului Internațional de Teatru Cehov de la Moscova și a Festivalului Internațional de Teatru de la Edinburgh, În colaborare cu SounDrama Studio și “Front” (regia Luk Perceval), o producție Thalia Theatre din Hamburg.

Festivalul Naţional de Teatru

PRODUCĂTORI:

– UNITER / Uniunea Teatrală din România
– ArCuB / Centrul Cultural al municipiului Bucureşti
– Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti

PROIECT CULTURAL FINANŢAT DE:

– Ministerul Culturii
– Primăria Municipiului Bucureşti

PARTENER:

– ICR- Institutul Cultural Român

COMUNICAT DE PRESĂ

Foto: Administraţia prezidenţială