class="">Scene europene – cooperarea cu membrii EUNIC România (prezentare)

Scene europene – cooperarea cu membrii EUNIC România (prezentare)

24 octombrie | 14:00 – ARCUB, Sala Coloane  

INTRAREA LIBERĂ în limita locurilor disponibile

În dorința de a stabili un dialog deschis și transparent cu interlocutorii săi, EUNIC propune o discuție relaxată despre modurile de colaborare cu institutele culturale și ambasadele. Reprezentanți ai instituțiilor din clusterul EUNIC își vor prezenta programele și prioritățile în domeniul artelor performative, care pot lua forme foarte diverse: de la concursuri de proiecte, la facilitarea cooperării cu alte instituții, de la rezidențe la propuneri de conținut.

Producător: Institutul Francez București

Participă: reprezentanții Institutului Francez București, Institutului Cultural Român, Institutului Cultural Italian, Forumului Cultural Austriac, Goethe-Institut București, Institutului Polonez

Durata: 1h30min

Întâlnirea este dedicată tuturor profesioniștilor din domeniul culturii: manageri de instituții publice sau independente, curatori/curatoare de festivaluri, artiști/artiste, coordonatori/cordonatoare de proiecte culturale.

EUNIC România este reţeaua institutelor culturale naţionale din Europa. Împreună cu partenerii noștri, EUNIC susține cooperarea culturală europeană, bazându-se pe experiența vastă a celor 21 de membri din toate statele din UE și din țările asociate.