class="">Vulnerabil

Vulnerabil

23 octombrie | 11:00 – Liceul Tehnologic „Eli Radu”     

Eveniment cu circuit închis

Ce se întâmplă când te uiți la momentele de abuz emoțional sau fizic de când erai mică și totul părea mare? La violența din copilărie? Cum duci urmele pe care le-au lăsat asupra ta? Și cum vorbești acum despre asta cu părinții tăi?

Câteva întrebări de la care am pornit un spectacol-călătorie printre generații, moșteniri emoționale și cuvinte tandre și vindecătoare.

Eveniment în cadrul modulului FNT Educațional: Spectacole în școli și licee  

De: Vera Ion

Distribuția:

Tatăl lui Vlad, Povestitor, Andreea: Alex Călin

Povestitoare, Simina, Daria, Doamna Nițu: Ioana Chițu

Vlad, Doamna Iancovici, Laurica: Cabiria Morgenstern

 

Regie: Alice Monica Marinescu

 

Scenografie: Irina Gâdiuță

Muzică și Sound Design: Teo Retegan

Light Design: Tudor Nicorici

 

Producător: Asociația OV 05

Durata: 1h35min (fără pauză)

Vârsta recomandată: 13+  

Modulul FNT Educațional este realizat cu sprijinul Direcției de Cultură a Municipiului București

  

Spectacolul Vulnerabil aduce în spațiul public violența din spatele ușilor închise. Felul în care se simte violența atunci când ești copil poate lăsa urme adânci, chiar dacă poate amintirea momentului în sine nici nu mai rămâne. Chiar dacă momentul poate nu a lăsat urme fizice. Ducem, mulți dintre noi, răni despre care nu știm cum să vorbim, fără să simțim vinovăție, rușine, fără să ne temem că – deranjăm, acuzăm pe nedrept, ne facem de râs, sau facem pe alții de râs.

Vulnerabil vorbește despre oameni mari și oameni mici. Despre raporturi de putere, despre durere și asumare, despre iubire și auto-compasiune. Spectacolul aduce în prim-plan această entitate mică din interiorul fiecăruia dintre noi, care rămâne invizibilă pentru cei din jur. Imaginând un spațiu de întâlnire transgenerațional, Vulnerabil poate fi un pas către vindecare.

Foto: Andra Tarara