class="">„Asta am reușit să câștig anul acesta: disciplina!” (Nona Rapotan în dialog cu Bogdan Nechifor) (Bookhub)

„Asta am reușit să câștig anul acesta: disciplina!” (Nona Rapotan în dialog cu Bogdan Nechifor) (Bookhub)

Bogdan Nechifor este unul dintre actorii pe care-i urmăresc de ani de zile. Deși nu este foarte prezent în viața socială (de fapt, nu-i plac mondenitățile), el face ce știe mai bine: să joace! Și joacă foarte bine! Fie pe scândura de teatru, fie în filme, Bogdan Nechifor intră în personaj, într-atât de bine, încât îl determină pe spectator să-l ia acasă, pe stradă, cu alte cuvinte îl face să-l scoată la plimbare prin lume. 

19 noiembrie 2021  FNT în Presă

Personajele lui B.N. nu mai fac parte din convenție, ci din viața spectatorilor, ori pentru ca acest lucru să se întâmple îți trebuie multă știință de joc și multă emoție, o combinație care pentru mulți a fost fatală. Mi-am dorit interviul cu el încă de la finalul primului spectacol din Trilogia Minelor, pentru ca la finalul celui de-al treilea să dau un ultimatum: dacă nu fac interviul, încep să mă îndoiesc de capacitățile mele de judecată! Între timp, Trilogia Minelor a fost selectată în FNT 2021, dar fiindcă în festival va putea fi vizionată doar online, găsesc că interviul va fi cea mai bună invitație de a vedea cele trei spectacole în sală, acolo unde se simte și se vede cel mai bine fiecare trăsătură de personaj. Așadar, luați interviul ca pe o invitație la teatru, la Teatrul Dramaturgilor!

În stagiunea curentă îl puteți vedea în spectacolele Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov, ale  Teatrului Excelsior, dar și la Teatrul Dramaturgilor Români sau la  unteatru.

Citiți integral pe Bookhub.