class="">Festivalul Național de Teatru 2021: Bobi Pricop | AUDIO (EuropaFM)

Festivalul Național de Teatru 2021: Bobi Pricop | AUDIO (EuropaFM)

Cu invitatul noastru, regizorul Bobi PricopMihai Dinu a discutat despre tolerață și despre puterea de a trăi într-o lume cu valori, culturi și credințe diferite de ale noastre. Toate aceste teme sunt dezvoltate în piesa “Conferința iraniană” de Ivan Vîrîpaev, pusă în scenă la Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu.

16 noiembrie 2021  FNT în Presă

Editia cu numărul 31 a Festivalului Național de Teatru se va desfășura în perioada 06 – 14 noiembrie 2021. Formatul este de data aceasta online si asta din cauza restricțiilor impuse de pandemie.
Există și un concept,  ”Creația. Recreația. Re-creația”, care subsumează și secțiunile FNT.

Toate manifestările din cadrul ediției 31 a FNT (spectacole, instalații performative și vizuale, evenimente speciale online, teatru radiofonic, manifestări live, conferințe, prezentări de carte etc.) vor putea fi urmărite – online, on-air sau live – gratuit, în perioada 6 – 14 noiembrie 2021. Spectacolele vor putea fi vizonate timp de 48 de ore de la momentul marcat în program (cu câteva excepții pe care le veți regăsi detaliat, pentru fiecare în parte, pe site-ul FNT).

Sunt 38 de spectacole selectate din țară iar lor li se vor adăuga instalații performative, instalații vizuale, producții din străinătate, precum și evenimente conexe.

Ascultați integral pe EuropaFM.