class="">Festivalul Național de Teatru 2021: Claudiu Bleonț | AUDIO (EuropaFM)

Festivalul Național de Teatru 2021: Claudiu Bleonț | AUDIO (EuropaFM)

Pe invitatul nostru, actorul Claudiu Bleonț, îl găsim în distribuția a doua piese ”D’ale carnavalului” și “Hektomeron”. El i-a explicat lui Mihai Dinu ce a stat la baza celor două piese și ce reprezintă ele în contextul actual.

12 noiembrie 2021  FNT în Presă

Editia cu numărul 31 a Festivalului Național de Teatru se va desfășura în perioada 06 – 14 noiembrie 2021. Formatul este de data aceasta online si asta din cauza restricțiilor impuse de pandemie.
Există și un concept,  ”Creația. Recreația. Re-creația”, care subsumează și secțiunile FNT.

Toate manifestările din cadrul ediției 31 a FNT (spectacole, instalații performative și vizuale, evenimente speciale online, teatru radiofonic, manifestări live, conferințe, prezentări de carte etc.) vor putea fi urmărite – online, on-air sau live – gratuit, în perioada 6 – 14 noiembrie 2021. Spectacolele vor putea fi vizonate timp de 48 de ore de la momentul marcat în program (cu câteva excepții pe care le veți regăsi detaliat, pentru fiecare în parte, pe site-ul FNT)

Sunt 38 de spectacole selectate din țară iar lor li se vor adăuga instalații performative, instalații vizuale, producții din străinătate, precum și evenimente conexe.

Foto: Simion Buia

Ascultați integral pe EUROPAFM.