class="">MIRELA NIȚĂ LUPU: “A pătrunde în lumea magică a teatrului din comoditatea casei tale uzitând tehnica existentă este un avantaj al acestei epoci.” (Daily Magazine)

MIRELA NIȚĂ LUPU: “A pătrunde în lumea magică a teatrului din comoditatea casei tale uzitând tehnica existentă este un avantaj al acestei epoci.” (Daily Magazine)

Prima noastră invitată în cadrul conceptului 3 Motive – FNT 2021 este Mirela Niță Lupu, actrița Teatrului Regina Maria Oradea, care ne va încânta în spectacolul Moștenirea norocului, regizat de Radu Nichifor.  Spectacolul a fost descris drept o comedie neagră contemporană năucitoare, în care umorul capătă nuanțe întunecate, fără a-și pierde nicio secundă din haz.

10 noiembrie 2021  FNT în Presă

Anul acesta, ediția cu numărul 31 a Festivalului Național de Teatru se va muta în online pentru a spori gradul de accesibilitate, dar și bucuria în rândul spectatorilor care, timp de o săptămână, se vor bucura de spectacole unul și unul, selectate din toată țara și incluse în secțiunile din conceptul Creația. Recreația. Re-creația.

Daily Magazine este în acest an partener media al FNT 2021 și, pe această cale, realizăm o serie de interviuri interactive cu o parte din invitații festivalului.

Citiți integral în Daily Magazine.