class="">Scurte, dar profunde

Scurte, dar profunde

Cum e să nu ai nevoie de nimic ce nu ai avea deja? E utopic pentru că apar în jur, la o distanță iluzorie, ce râde de tine, tot felul de tentații, obiecte sau idei, de care brusc ești atașat și pe care nu doar că ți le dorești, ci ești dispus să faci eforturi pentru a le obține.

15 noiembrie 2021  Cronichete cochete, Stiri

Cum e să nu îți iasă nimic în viață, nici măcar propria sinucidere? Să râdă toate de tine și tu să fii unicul care te iei în serios? Să fii într-un loop al disperării și singurătății care nu iese niciodată cum trebuie sau cum ți-ai dori. Să fii călăul care devine victimă și să nici nu mai știi de unde a pornit totul. Încrâncenat în false prietenii și afecte, în mijlocul gurilor veșnic rele și suferinde, înconjurat de chin și moarte. Între oameni care se cred dumnezei, între lingăi și cei slabi a căror expresie este hotărâtă de ceilalți.

„Scurte” după Beckett, povești regizate de Zalán Zakariás, sunt spuse uneori de un personaj, principal sau nu, alteori de un narator unic sau cu voci multiple – neutre sau implicate, empatice sau critice.

Puteți fi martori ai iubirilor pierdute, ai singurătăților și ai nebuniei – ai unui absurd beckettian… obișnuit.

Spectacolul este disponibil pentru vizionare de sâmbătă 13 noiembrie, de la ora 23.30, până luni, 15 noiembrie, ora 23.30. Mai multe informații, aici.