class="">To be or not to be… continued

To be or not to be… continued

Frumoasă intuiția Xeniei Wiest de a-și imagina continuarea ca dans, cu mișcări neîncetate care se nasc una din cealaltă, nepermițând ca nimic să se stingă și transfigurând totul la nesfârșit. „To be continued”, o colaborare a Komische Oper Berlin și Staatsballett Berlin, a produs un spectacol contemporan conceptual cu ritmuri ample și, pe alocuri, melancolice de balet, cu corpuri unduioase ce pot fi expresia unui univers perpetuum mobile sau, la nivel micro, a unui organism viu care a găsit nemurirea prin unduire.

11 noiembrie 2021  Cronichete cochete, Stiri

Șase trupuri zvelte de balerini și balerine confirmă, pe parcursul a 18 minute, că timpul este subiectiv și că un show bun nu are nevoie de trei ore pentru a-l bloca pe spectator în cadența atmosferei create, într-o lumină caldă, molatecă, cu răbufniri moderate de efervescență și spectaculozitate, care se prelungește și după ce pe scenă și în sală nu a mai rămas nimeni.

Joi, 11 noiembrie, de la orele 22:00, priviți un dans care va continua și va continua și va continua atât cât i se permite.

Foto preluate de pe pagina de internet: http://www.xeniawiest.com/

Spectacolul este disponibil pentru vizionare de joi, 11 noiembrie, de la ora 22.00, până sâmbătă, 13 noiembrie, ora 22.00. Mai multe informații, aici.