class="">Țopăiala schimbării

Țopăiala schimbării

Patru prieteni buni își exprimă prin dans, joacă și sport camaraderia. Sunt niște băiețoi (indiferent de gen) aflați veșnic pe stradă, sau surferi pe plajă, în șlapi ori în sandale cu șosete, spre deliciul privitorilor.

16 noiembrie 2021  Cronichete cochete, Stiri

Se ceartă, se împacă, organizează competiții la care participă pasionați, într-o armonie cu soț, dar asimetrică, întreruptă de cadre scurte și discordante care întregesc scena și perfecționează raporturile.

Spectacolul lui Fehér Ferenc pus în scenă la Studio M din Sfântu-Gheorghe scrutează trecerea de la copilărie la adolescență și apoi, mai grav, maturitate, o peripeție în care patru personaje se antrenează cu dibăcie, agilitate și efervescență, păstrând o dinamică ce curge de la bun început. O energie care provine din prietenie, poftă de viață și vigoare, iar apoi din relații complicate, hormoni, iubire, cu o vitalitate aprinsă care își schimbă pe alocuri tonalitatea, însă nu și intensitatea.

Un spectacol de teatru-dans care te ține alert, îți umezește ochii și îți înmoaie sufletul.

Spectacolul este disponibil pentru vizionare de duminică, 14 noiembrie, de la ora 21.00, până marți, 16 noiembrie, ora 21.00. Mai multe informații, aici.