class="">Zbor deasupra unui cuib de cuci

Zbor deasupra unui cuib de cuci

8 noiembrie | 21:00 – Înscriere la [email protected]

VIZIONARE ÎNCHEIATĂ. Prima parte a fost disponibilă în această pagină, iar spectacolul integral a fost disponibil pentru vizionare de luni, 8 noiembrie, de la ora 21.00, până miercuri, 10 noiembrie, ora 21.00. Atenție: pentru o vizionare completă a întregului spectacol a fost nevoie să vă înscrieți la adresa de e-mail: [email protected])

15 episoade de teatru VR360 (pentru experiență completă au fost necesari ochelari VR).

Îmi doresc ca acest spectacol să aibă forța terapeutică a acelor momente intime, aproape miraculoase, de înțelegere limpede care ne sunt date uneori și m-ar amuza să le putem ascunde imediat înapoi, ca și când am încerca în felul ăsta să le protejăm. Este o poveste atât de dureroasă, încât te face să râzi și e făcută din momente atât de ridicole, încât îți rup inima.”

VEZI EVENIMENTE DIN ACEEAȘI ZI

După Ken Kesey

Traducere și adaptare de Eugen Gyemant

Cu: Sebastian Marina, Alexandrina Ioana Costea, Daniel Rizea, Costi Apostol, Liviu Popa, Ion Fiscuteanu Jr., Anca Pitaru, Veres-Nagy Attila, Ștefan Aleksandru Forir, Sergiu Aliuș, Fatma Mohamed, Claudia Ardelean, Alexandru Hristachi, András Zoltáni

Regia: Eugen Gyemant

Scenografia: Eugen Gyemant

Costumele: Könczei Alpár

Light design: Bakó Zoltán

Sound design (VR360): Marius Popa

Teatrul „Andrei Mureșanu” Sfântu Gheorghe

Durata: 2 h 45 min

Vârsta recomandată: 14 +

Spectacol în limba română (fără traducere în limba engleză)

Într-un spital de psihiatrie de acum 60 de ani, câțiva oameni au reușit să își găsească propriul lor infern confortabil, apărați de viața adevărată, sub supravegherea unei infirmiere militare care îi chinuie ca pe copiii ei. Dar viața adevărată vine în scurt timp peste ei ca o furtună. Imaginile revoluțiilor americane ale anilor ’60 se suprapun peste spitalul de boli psihice al României părinților noștri, pentru a crea cadrul unui spectacol insuportabil de intim.” – Eugen Gyemant

Zbor deasupra unui cuib de cuci este prima piesă de teatru adaptată integral în VR360, tehnologie ce te teleportează direct în inima acțiunii, în centrul poveștii. Spectacolul este segmentat în 15 episoade.

Foto: Volker Vornehm