class="">ADEVĂRUL / INTERVIURILE FNT Actriţa Ana Ularu, la Adevărul Live: „Uneori, mi-am pus toată viaţa într-o valiză“ VIDEO

ADEVĂRUL / INTERVIURILE FNT Actriţa Ana Ularu, la Adevărul Live: „Uneori, mi-am pus toată viaţa într-o valiză“ VIDEO

Ana Ularu a fost prezentă de la ora 13.00, în studioul Adevărul Live, la Interviurile FNT.  Actriţa joacă pe 20 şi 21 octombrie în spectacolul „O intervenţie“ de Mike Bartlett, pus în scenă de Radu Iacoban la Teatrul Act.  Adevărul, prin Intervirule FNT de la Adevărul Live, este principalul parteneri editorial al Festivalului Naţional de Teatru, în perioada 20-30 octombrie.

20 octombrie 2017,  Articole din presă

“Ce-i aia o prietenie? E treaba aia când doi oameni se intâlnesc de mai multe ori şi vorbesc între ei? E genul ăla de intimitate împărţită in doi? Ar trebui să mă simt altfel dacă am prieteni? Mai reponsabil, mai fericit, mai împlinit? Câţi prieteni am cu adevărat? Mai ştiu eu ce-i aia o prietenie? Amic sau camarad, sau coleg, sau cum? Sunt întrebările la care  actriţa Ana Ularu a răspuns de la ora 13.00, în cadrul Interviurilor FNT, de la Adevărul Live. “Uneori, mi-am pus viaţa într-o valiză”, a spus Ana Ularu. „Lucrez în filme mai mult în străinătate, în România nu lucrez deloc în filme“, a subliniat actriţa.

Urmăriți întregul interviu în ADEVĂRUL