class="">RADIO CLASIC / Margareta Pâslaru de vorbă cu actrița Paula Niculiță

RADIO CLASIC / Margareta Pâslaru de vorbă cu actrița Paula Niculiță

Doamna Margareta Paslaru o are invitată în studioul Radio Clasic pe tânăra actriță Paula Niculiță – una din cei 27 de tineri actori invitați în laboratorul de creație Cehov|Kordonsky, organizat de Festivalul Național de Teatru și Centrul de Cercetare și Creație Teatrală “Ion Sava”.

Paula Niculiță este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, București, Facultatea de Teatru, secția Actorie, clasa prof.univ. Gelu Colceag, iar din 2001 este angajată a Teatrului Odeon. Dintre premiile obținute amintim: Premiul pentru tânără interpretă la Festivalul de Dramaturgie Contemporană, Brașov pentru rolul Desiree din spectacolul GENOCID SAU FICATUL MEU E FĂRĂ ROST (2002) și Mențiune pentru interpretare la Festivalul Național de Comedie, Galați, 2002 pentru rolul Margareta din GAIȚELE de Al. Kirițescu.

Urmăriţi interviul integral aici.

24 octombrie 2017,  Articole din presă

CONTINUT ARTICOL

 

Premiul special British Council i-a fost acordat directorului artistic al FNT „pentru activitatea de sprijinire și promovare a relațiilor culturale româno-britanice”.

De pe scena teatrul timișorean, Marina Constantinescu a declarat: „Este o mare surpriză, mulțumesc Consiliului Britanic. Am fost, probabil, la locul potrivit, în momentul potrivit, pentru promovarea culturii dumneavoastră, prin Festivalul Național de Teatru. Sunt foarte legată în acest moment de Regatul Marii Britanii, acolo trăiește și studiază micul meu prinț, iar eu astăzi nu am 25 de ani, dar mă simt ca la 25 de ani. Mulțumesc!”.