class="">RADIO ROMÂNIA CULTURAL / În dialog cu Robert Lepage și Evgeny Mironov

RADIO ROMÂNIA CULTURAL / În dialog cu Robert Lepage și Evgeny Mironov

Cea de-a 27-a ediție a Festivalului Național de Teatru găzduiește întâlnirea cu două nume de marcă ale teatrului mondial – regizorul canadian Robert Lepage și actorul rus Evgeny Mironov, director artistic al Teatrului de Stat al Naţiunilor din Moscova.

Publicul festivalier va putea intra în dialog cu cei doi renumiți invitați ai FNT 2017 în dimineața imediat următoare reprezentației spectacolului de deschidere a Festivalului – „HAMLET | COLLAGE”, adică sâmbătă, 21 octombrie, începând cu ora 11.30, la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din București, Sala Mare, Foaierul Tapiserii (etaj 1).

5 octombrie 2017,  Articole din presă

Evenimentul „În dialog cu Robert Lepage și Evgeny Mironov” este conceput și va fi moderat de Marina Constantinescu, Director Artistic al FNT.

Discuțiile vor avea ca punct de plecare, desigur, spectacolul „HAMLET | COLLAGE”, prima producţie rusească a legendarului regizor de teatru canadian Robert Lepage, realizată la Teatrul Națiunilor din Moscova şi care a avut premiera în 2014.

Pregătirile au durat mai bine de doi ani, iar rezultatul este un spectacol hi-tech pentru un singur actor şi peste douăzeci de membri ai echipei de producție.

Citiți articolul integral pe RADIO ROMÂNIA CULTURAL