class="">RADIO ROMÂNIA CULTURAL / O treime din biletele la FNT 2017 vândute în primele 24 de ore

RADIO ROMÂNIA CULTURAL / O treime din biletele la FNT 2017 vândute în primele 24 de ore

Peste o treime (34%) din numărul biletelor pentru spectacolele celei de-a 27-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru au fost deja epuizate, la doar 24 de ore de la momentul punerii lor în vânzare. Recordul a fost stabilit după primele 4 ore, când se înregistra o cotă de 25% vânzări din totalul biletelor Festivalului.

22 septembrie 2017,  Articole din presă

89% dintre acestea au fost vândute on-line, pe platforma www.mystage.ro, restul de 11% fiind cumpărate prin intermediul casei centralizate de bilete a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti.

Spectacolele străine invitate în Festival – HAMLET / COLLAGE în regia lui Robert Lepage, ROMEO ŞI JULIETA în coregrafia lui Angelin Preljocaj şi SĂ TRĂIEŞTI ORICE-AR FI (BARBARA) interpretat de Juliette Binoche au fost cele mai solicitate până acum. Acesta din urmă este chiar sold-out. Dintre producţiile autohtone aparţinând selecţiei oficiale – best-seller în acest moment este spectacolul ÎN ADÂNCURI, pus în scenă de regizorul Yury Kordonsky la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj.

Citiți aici articolul integral din RADIO ROMÂNIA CULTURAL