class="">ZIARUL METROPOLIS / „HAPPINESS” – Expoziţie de fotografie a artistei Dimitra Stasinopoulou. FNT 2017

ZIARUL METROPOLIS / „HAPPINESS” – Expoziţie de fotografie a artistei Dimitra Stasinopoulou. FNT 2017

Iubitorii de artă sunt invitati la vernisajul expozitiei de fotografie „Happiness”, semnata de Dimitra Stasinopoulou, care va avea loc sambata, 21 octombrie, ora 19.00 la ARCUB Gabroveni (strada Lipscani 84-90, sala „Lipscani”). Expozitia este organizată de Festivalul Naţional de Teatru 2017.Citiți în Ziarul Metropolis > https://www.ziarulmetropolis.ro/happiness-expozitie-de-fotografie-a-artistei-dimitra-stasinopoulou/

22 octombrie 2017,  Articole din presă

Dimitra Stasinopoulou este o fotografă, originară din Grecia, autoare a imaginii pe care Festivalul Naţional de Teatru o foloseşte ca logo în ultimele patru ediţii.

Valoarea artistică a fotografiilor ei, făcute în călătorii îndepărtate, în zone greu accesibile din India, China, Butan, Papua-Noua Guinee, Etiopia, a fost recunoscută prin premii de prestigiu, iar expoziţiile şi cărţile a cărei autoare este, s-au bucurat de aprecierea entuziastă a publicului. Dacă ar trebui găsit un cuvânt care să-i definească personalitatea artistică, acela ar fi generozitate.

Generozitatea cu care îşi priveşte personajele prin aparatul de fotografiat, bunătatea cu care se apropie de oameni aflaţi în condiţii uneori nedemne de existenţă, la limita supravieţuirii.

Citiți articolul integral în ZIARUL METROPOLIS