class="">Casa de Cultură a Studenților București – povești, povestiri, amintiri…

Casa de Cultură a Studenților București – povești, povestiri, amintiri…

culese de Doru Ionescu

Editura Casa de pariuri literare, 2021

Preț: gratuit

Cartea poate fi comandată gratuit (în limita stocului disponibil) de pe site-ul Editurii Casa de Pariuri Literare (cdpl.ro).

Apasă aici pentru a comanda cartea

„Casa de Cultură a Studenților din București este, înainte de toate, un laborator de încercări, de căutări, și mai puțin o instituție de spectacole. Este un spațiu care facilitează exprimarea tinerilor serioși, care abordează dincolo de amatorism un domeniu din artă. […] Pentru că „Preoteasa” a fost o oază de artă și cultură, un loc în care mișcarea artistică de amatori a vizat profesion(al)ismul, cel mai puternic influencer al elitei românești la vârsta formării. Exact ca atunci când a fost construită, Casa Studenților nu îmbătrânește, ci se înnoiește la fiecare admitere și se îmbogățește cu fiecare generație de absolvenți.”

Doru Ionescu și Anda Avrămuț

Cartea face parte din proiectul Brand Cultural de București, produs de Editura Casa de Pariuri Literare și co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei

Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro