class="">Încuiaților, ieșiți afară!

Încuiaților, ieșiți afară!

Încuiați”, în regia Letei Popescu, de la Centrul de Teatru Educațional Replika, e o provocare dubioasă care te prinde de la început.

13 noiembrie 2021  Cronichete cochete, Stiri

Personajul meu s-a uitat la spectacolul vostru și… s-a simțit deconspirat. Personajul meu s-a trezit după ușile închise. Cred că personajul meu s-a schimbat.

Amalgamul aparent de planuri video, teatru, video, teatru se asortează perfect cu melanjul cutremurător de emoții și năzuințe. E un îndemn la regăsire, la a scoate capul de sub vălul fățărniciei, al comodității și al dorințelor meschine. Totodată, își propune să descuie minți, principii, ideologii, regimuri. Vorbește despre micime, încrâncenări multiple în propriile trăiri, despre egoism și vanitate, transformând empatia într-un concept absolut inexistent. Slăbiciunea de caracter și puterea voinței fac o echipă sumbră, ce duce pe culmile fantastice ale uciderii individualului în avantajul propriilor interese. Totul sub umbrela culturii. Sau a binelui. Sau a sănătății. A unui scop nobil. Nu vă lăsați păcăliți!

E, totuși, o comedie.

Spectacolul este disponibil pentru vizionare de sâmbătă 13 noiembrie, de la ora 21.00, până luni, 15 noiembrie, ora 21.00. Mai multe informații, aici.