class="">Omul – o comedie macabră

Omul – o comedie macabră

 „Moștenirea norocului”, spectacol regizat de Radu Nichifor, este o comedie despre ce are ființa umană mai sinistru. Dorința de a ieși în față, invidia și răutatea negratuită, fuga după bani nemunciți și competiția neloială, depărtarea de ceilalți și izolarea individualistă sunt, rând pe rând, etalate pe scena Teatrului „Regina Maria” Oradea, uneori în tăcerea apăsată a spectatorilor, dar mai adesea în hohotele acestora.

15 noiembrie 2021  Cronichete cochete, Stiri

Căci ce altceva ai putea face cu aceste atribute decât să le ironizezi până la burlesc? O șleahtă de adulți (crescuți cumva degeaba) care aleargă după o moștenire iluzorie, mulți ochi curioși, răi, mincinoși, mâini tremurânde și guri strâmbe alături de un (aproape) mort ale căror organe par făcute din aur. Un spectacol lung și intens, despre iubirea și bogăția de bani. Despre familii distruse și suflete prăbușite.

Vineri, 12 noiembrie, hai de la ora 17 pe platforma fnt.ro să râzi în hohote, dar nu cu râsul tău. După care să te scuturi și să îi apreciezi mai mult pe cei din jurul tău.

Spectacolul a fost disponibil pentru vizionare (doar pe teritoriul României) de vineri, 12 noiembrie, de la ora 17.00, până duminică, 14 noiembrie, ora 17.00. Mai multe informații, aici.