class="">Rebelizare la înălțime

Rebelizare la înălțime

Ce te faci dacă rămâi la schi cocoțat peste noapte la mare înălțime într-unul dintre echipamentele de tracțiune? Și, pentru că doar unor aleși li se poate întâmpla asta, îți mai scapi și telefonul în zăpadă, gândindu-te pe cine să suni mai întâi.

10 noiembrie 2021  Cronichete cochete, Stiri

Vă pot spune ce a făcut Georg din Spectacolul „Après Ski – Liniște aici sus!” pus în… telescaun de Teatrul German de Stat Timișoara, dar ar fi mai amuzant să aflați singuri în cadrul FNT, miercuri 10 noiembrie de la ora 17.

Oare ai vorbi cu bufnițele? Ți-ai pune toată viața în balanță? Ai ajunge să te îndoiești de iubitul sau iubita ta, ai realiza că ai dat greș, că ești un (o) ratat(ă)? Că viața ta este formată dintr-o serie de evenimente pe care le urăști…

Sau poate că nu. Oricum, câteva ore petrecute fără telefon într-un skilift cu siguranță ajută să gândești mai mult decât de obicei cu propriul creier. La Georg s-a văzut clar evoluția intelectuală pe parcursul spectacolului.

Spectacolul este disponibil pentru vizionare de miercuri, 10 noiembrie, de la ora 17.00, până vineri, 12 noiembrie, ora 17.00. Mai multe informații, aici.